The Wrapfactory is expert in carwrapping!

Lakbescherming

Professionele lakbescherming voor uw auto

Ultieme lakbescherming

Uiteraard vindt u het niet leuk als er krassen op de lak komen, of stukjes uit de lak door steenslag. Daarvoor is uw auto u te dierbaar.
Iedere keer overspuiten is ook een enorme kostenpost natuurlijk.
Wij hebben de oplossing voor u gevonden!

 

Xpel Ultimate

Wij zijn officieel installer van Xpel Ultimate.
Dit is een hele speciale folie die wij over de lak van uw auto aanbrengen. Deze folie is extreem sterk. Zo sterk dat het zelfs op raceauto’s aangebracht wordt om de lak te beschermen tegen opspattende steentjes en dergelijke.

De folie is zeer vervormbaar en is na montage nagenoeg onzichtbaar. Ook na enkele jaren zal deze folie niet zichtbaar zijn in tegenstelling tot diverse andere steenslag folies op de markt.

Xpel is de wereldleider op het gebied van deze soort beschermingsfolies en ze hebben een naam hoog te houden.

 

Zelfhelende eigenschappen

Deze steenslagfolie is zo bijzonder. Het houdt steenslag gewoon tegen. Krasjes van opvliegende steentjes, of zelfs iemand die met een staalborstel los gaat of met een schuursponsje aan het oefenen gaat, verdwijnen als sneeuw voor de zon door de zelfhelende eigenschappen van deze folie.

Gewoon heet water overheen gooien en de krasjes verdwijnen gewoon. “That’s amazing Mike!” – Maar deze keer ook écht waar!

 

Kosten?

Het mag duidelijk zijn dat deze speciale folie (die ook nog eens door specialisten op een afwijkende methode aangebracht moet worden) niet goedkoop is.
Het werkt fantastisch natuurlijk.
De meeste mensen kiezen ervoor om alleen de meest kwetsbare delen te voorzien van de Xpel Ultimate folie door ons. Denk daarbij aan alleen de spiegels, voorbumper en motorkap.
Soms ook de zijschermen.

De kosten zijn voor iedere auto weer anders en voor ieder deel ook weer anders. Daarom is het alleen mogelijk dat wij u een prijs berekenen aan de hand van uw input.
Neem gerust contact met ons op via het formulier. Geen op over wat voor auto het precies gaat en wat u graag beschermd wenst te hebben, en wij maken voor u een offerte op maat.
Uiteraard inclusief professionele montage.

 

KEURMERKEN EN CERTIFICATEN

Wij werken samen met onderstaande partners

  • 3M preferred wrapper

  • Xpel Protecion Films

  • Avery Wrapfilms

  • Onderdeel van Stickerland

Hebben wij u kunnen overtuigen? Bereken direct uw carwrap!

  • Copyright ©2019 thewrapfactory
  • thewrapfactory.nl is onderdeel van stickerland.nl