The Wrapfactory is expert in carwrapping!

Lakbescherming

Professionele lakbescherming voor uw auto

Ultieme lakbescherming

Uiteraard vindt u het niet leuk als er krassen op de lak komen, of stukjes uit de lak door steenslag. Daarvoor is uw auto u te dierbaar.
Iedere keer overspuiten is ook een enorme kostenpost natuurlijk.
Wij hebben de oplossing voor u gevonden!


 

Paint Protection Films

Er zijn diverse merken PPF folies op de markt en wij zijn zijn officieel installer / dealer van Xpel Ultimate, STEK folies en ClifDesigns PPF.
Deze merken folies zijn allemaal aan elkaar gewaagd qua kwaliteiten en duurzaamheid. Echter is de ene bijvoorbeeld beter toepasbaar op vlakkere delen dan de andere, of beter geschikt voor lichtere lakkleuren of donkere lakkleuren. Zo heeft ieder merk zijn eigen voor- en nadelen.

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij, doordat we meerdere merken ondersteunen, een keuze maken uit de verschillende merken en zodoende de perfecte film voor uw auto en / of onderdelen toepassen.

PPF is een hele speciale folie die wij over de lak van uw auto aanbrengen. Deze folie is extreem sterk. Zo sterk dat het zelfs op raceauto’s aangebracht wordt om de lak te beschermen tegen opspattende steentjes en dergelijke.


De folie is zeer vervormbaar en is na montage nagenoeg onzichtbaar. Ook na enkele jaren zal deze folie niet zichtbaar zijn in tegenstelling tot diverse andere steenslag folies op de markt.


 

Zelfhelende eigenschappen

Deze steenslagfolie is zo bijzonder. Het houdt steenslag gewoon tegen. Krasjes van opvliegende steentjes, of zelfs iemand die met een staalborstel los gaat of met een schuursponsje aan het oefenen gaat, verdwijnen als sneeuw voor de zon door de zelfhelende eigenschappen van deze folie.


Gewoon heet water overheen gooien en de krasjes verdwijnen gewoon. “That’s amazing Mike!” – Maar deze keer ook écht waar!


 

Kosten?

Het mag duidelijk zijn dat deze speciale folie (die ook nog eens door specialisten op een afwijkende methode aangebracht moet worden) niet goedkoop is.
Het werkt fantastisch natuurlijk.
De meeste mensen kiezen ervoor om alleen de meest kwetsbare delen te voorzien van PPF folie door ons. Denk daarbij aan alleen de spiegels, voorbumper en motorkap. Soms ook de zijschermen.


De kosten zijn voor iedere auto weer anders en voor ieder deel ook weer anders. Daarom is het alleen mogelijk dat wij u een prijs berekenen aan de hand van uw input.
Neem gerust contact met ons op via het formulier. Geef door wat voor auto het precies gaat en wat u graag beschermd wenst te hebben, en wij maken voor u een offerte op maat.
Uiteraard inclusief professionele montage.

 

KEURMERKEN EN CERTIFICATEN

Wij werken samen met onderstaande partners

Hebben wij u kunnen overtuigen? Bereken direct uw carwrap!

  • Copyright ©2021 The Wrapfactory
  • onderdeel van stickerland.nl - voorwaarden inzien? check: stickerland.nl