The Wrapfactory is expert in carwrapping!

over ons

Het professioneel aanbrengen van wrapfolie is vakwerk.
The Wrapfactory is specialist in carwrapping en wrapt al jaren auto's.

OVER THE WRAPFACTORY

Carwrappen - Paint Protection
en Window Tinting!

Wij zijn gespecialiseerd in carwrapping, ramen tinten en het aanbrengen van Paint Protection Films. Dit doen we al heel lang en doen we bijzonder goed. Dit volgens honderden klanten die u reeds voorgingen, maar wijzelf vinden ook dat we goed werk verrichten ūüėČ

WAAROM THE WRAPFACTORY

Uw voertuig, en u als klant, behandelen we met respect en met liefde voor ons vak. “We zijn zo goed als onze laatste opdracht”;¬† zeggen we altijd. En daarom besteden we extreem veel zorg aan iedere opdracht die we uitvoeren.

professioneel bedrijf

in goede handen

U ziet direct dat u bij The Wrapfactory met professionals te maken heeft. De werkplaats is altijd netjes, ordelijk en opgeruimd. En uiteraard alleen toegankelijk voor personeel.  Uw auto staat bij ons altijd warm, verzorgd en beveiligd binnen. Als we met uw auto bezig zijn, mag u altijd komen kijken. We hebben géén geheimen voor onze klanten!

SHOWROOM

Bij ons kunt u gerust eerst in de showroom langskomen, gewoon voor een verse kop koffie…. maar ook om uw wrap wensen goed door te nemen.
U kunt bij ons alle beschikbare kleuren zien. In het echt… en dat even bij uw auto houden, of buiten in het daglicht bekijken.

We hebben ook speciale software waarop we veel verkochte auto’s in 3D kunnen laten zien, inclusief een indicatie van de wrap al gemonteerd. Altijd leuk om te zien en altijd geheel vrijblijvend!

GEEF UW AUTO EEN GEHEEL EIGEN UITSTRALING!

Ons Team

Een team vol enthousiaste professionals
 • Dennis

  Sales / After Sales

  Bij Dennis moet u zijn voor offertes en prijsaanvragen. Daarnaast zorgt hij voor alle sales en aflevering / service van uw gewrapte auto.

 • Nancy

  Car wrap beheerder

  Nancy zorgt ervoor dat uw auto perfect op z’n plek¬†staat en dat deze precies zo gewrapped gaat worden zoals afgesproken. Daarnaast regelt zij de order en offerte afhandelingen.

 • Daisy

  Team Mascotte

  Daisy is goed in knuffels geven en vooral slapen.
  Ze komt graag even kijken als er klanten in de showroom zijn en wil dan de meeste aandacht.

 • Erik

  Car wrap specialist

  Erik is onze wrap en PPF specialist. Geen wrapklus is hem te gek. Niet alleen voor de montage moet je bij hem zijn, maar ook voor advies en vooral technische knowhow vraagstukken kunnen we bij Erik neerleggen.

VELE TEVREDEN KLANTEN GINGEN U VOOR

Vele tevreden klanten gingen u al voor, en daar zijn wij trots op

 • Laurens¬†wilde graag een blauwe Tesla. Na overleg met The Wrapfactory heeft Laurens een zwarte Tesla besteld die wij direct in de geweldige kleur Raspberry Blue gewrapped hebben.

  Laurens

  Tesla Model S

 • Satin Battleship Grey leek Joost een mooie kleur voor zijn 911 Carrera S. We moeten hem gelijk geven. W√°t een kleur!

  Joost

  Porsche 911

 • Erik wilde iets echt bijzonders. Hij koos voor een Brushed Steel wrap in de kleur Titan. Door het 3D effect dat echt voelbaar is, ziet deze auto er super uit!

  Erik

  Toyota Auris

VELE TEVREDEN KLANTEN GINGEN U VOOR

Vele tevreden klanten gingen u al voor, en daar zijn wij trots op

Laurens

Tesla Model S

Laurens wilde graag een blauwe Tesla. Na overleg met The Wrapfactory heeft Laurens een zwarte Tesla besteld die wij direct in de geweldige kleur Raspberry Blue gewrapped hebben.

Joost

Porsche 911

Satin Battleship Grey leek Joost een mooie kleur voor zijn 911 Carrera S. We moeten hem gelijk geven. W√°t een kleur!

Erik

Toyota Auris

Erik wilde iets echt bijzonders. Hij koos voor een Brushed Steel wrap in de kleur Titan. Door het 3D effect dat echt voelbaar is, ziet deze auto er super uit!

KEURMERKEN EN CERTIFICATEN

Wij werken samen met onderstaande partners

Hebben wij u kunnen overtuigen? Bereken direct uw carwrap!

 • Copyright ¬©2022 The Wrapfactory
 • onderdeel van stickerland.nl - voorwaarden inzien? check: stickerland.nl

Vanwege Hemelvaart zijn we gesloten op 26 en 27 mei.

X